Expertiza tehnica

Viziune, executie, transparenta

Viziune

  Kx Link este o firmă de dezvoltare software care și-a propus să folosească tehnologia informației pentru a crea soluții inovatoare in industria medicala facilitând pacienților, doctorilor si personalului medical un acces ușor si ieftin la cele mai bune soluții informatice. Expertiza noastră, în primul rând în tehnologie Microsoft este completată de o foarte bună cunoaștere a standardelor medicale DICOM și HL7. De asemenea avem în vedere o deschidere catre comunitatea open source prin publicarea de cod sursa al soluțiilor noastre.

Executie

  Echipa de dezvoltare este condusă de un programator cu multă experiență în toate tehnologiile folosite intr-un proiect și este responsabil pentru viziunea tehnică a proiectului precum și pentru a promova in echipă cele mai bune practici specifice tehnologiilor folosite. Folosind tehnica Agile, echipa produce componente pentru business cât și pentru infrastructură la intervale scurte de timp.

Transparenta

  Succesul proiectului depinde in mare masură de vizibilitatea clientului asupra fiecarui pas de execuție, incă de la inceputul proiectului. Suntem determinați să implicam clientul în permanență și să lucram împreună pentru a implementa un plan corect de suport al aplicației.